INTRO
HOME
NEW RITUALS
SEBASTIAN HOLZHUBER
PROJECTEN /WORKSHOPS
INDIVIDUELE TRANSFORMATIE
BEGELEIDING/ ONTWIKKELING
GALLERY/ ARCHIEF
CONTACT
REFERENTIES/ LINKS
VIDEO'S
DERWISHDANS / WERVELEN
NIEUWS

LEVEN VANUIT JE KERN
Wij worden geboren met een diep verlangen dat zich wil manifesteren in dit leven. Maar verstaan we ook de kunst om dat verlangen waar te maken of komen we niet verder dan de oppervlakte van ons - schijnbaar - comfortabele bestaan? De hoge kunst van het leven is om bij dat verlangen te komen en te leven vanuit je kern.

Wat beoogt NewRituals?
Ingesleten denkpatronen, gewoonten en overlevingsmechanismen die we onderweg als ‘waar' zijn gaan ervaren, hebben de kijk op onszelf nogal beperkt. Maar daarachter ligt een wereld die erom vraagt gezien en beleefd te worden. Het is in die onbekende wereld waar NewRituals zich begeeft en waar we in contact kunnen komen met onze ware aard, onze bestemming, dat ongeleefde leven.
Om daar te komen is een ervaring nodig die ons in contact brengt met dat onbekende. Daarin schuilt de potentie - het bezielde leven - waar een mens meer ruimte zal ervaren en in zijn kracht komt te staan. NewRituals helpt ons ontdekken welke kwaliteiten er nog achter de persoonlijkheid schuil gaan.

NewRituals heeft een aantal workshops ontwikkeld die antwoord geven op de volgende vragen:
- Wat is mijn opdracht in het leven?
- Welke nieuwe kwaliteiten willen zich in mij manifesteren?
- Wat houdt me tegen om dit ongekende toe te laten?
- Ben ik in de diepte nog iemand anders dan degene die ik laat zien?
- Is er een last in het leven waarvan ik me zou willen bevrijden?

Hoe komen we daar?
NewRituals nodigt u uit voor een reis naar binnen en het ontdekken van het innerlijk landschap. NewRituals fungeert als reisbegeleider en geeft u vertrouwen om op pad te gaan. Er wordt gewerkt op basis van overgangs- en transformatierituelen, waarbij u zich meer en meer in de richting van uw eigen kern, uw diepste wezen, beweegt.

Wat geeft deze innerlijke reis mij?
NewRituals heeft vaak een sterke werking op de psyche. Al doende bevrijdt u zich stap voor stap van onnodige angsten en/of blokkades. Dit proces van loutering leidt tot een dieper zelfinzicht.
De reis met onbekende bestemming geeft uiteindelijk meer bezieling, meer evenwicht, kracht, zelfrespect, bewustzijn, creativiteit en vreugde. Kortom, het leven verdiept zich en wórdt vertrouwen en overgave aan onszelf en de eigen vitaliteit.

Voor wie is NewRituals geschikt?
NewRituals is een verrassende methode geschikt voor moedige mensen, professionals, kleine groepen en managers die antwoord zoeken op de bovengenoemde vragen en via de innerlijke weg een bijdrage willen leveren aan de opmars naar een duurzame, respectvolle en dynamische samenleving.


"We are made 
of the same stuff 
dreams 
are made of"

Shakespeare